De eerste expositie gaat van start…

Geplaatst op

Om de interesse en daarmee uiteraard ook de verkoop van het boek “Licht in de Kerk” te vergroten wil een aantal van de foto’s uit het boek in een soort van reizende expositie, van dorp naar dorp, tentoonstellen. Als begin van de marketing-campagne, zeg maar. Welnu, om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de eerste expositie begint op 27 juli a.s. in de Timmerwerf in De Lier. Het is onderdeel van de Lierse Amateur Kunstenaars expositie. In deze expositie mag ik twee foto’s op groot formaat (60×40 en 60×60 cm) tonen, met de titels “Oosting” en “Birds Eye View”.

Je kunt de expositie in de Timmerwerf in De Lier vanaf 27 juli tot en met 21 september elke zaterdag bezoeken van 10 tot 16 uur.

Daarnaast krijg ik de gelegenheid om op 24 augustus in die zelfde Timmerwerf van 13-16 uur een presentatie te geven over mijn fotografie-hobby. Hier kun je tijdens twee ‘zittingen van 1 uur een overzicht krijgen van de foto’s en boeken die ik tot nu toe heb gepubliceerd, uiteraard veel over het lopende boekproject “Licht in de Kerk en wat er in de toekomst nog op de planning staat…

In de komende maand hoop ik ook andere aankondigingen te kunnen doen waar we nog meer van de foto’s die in het boek “Licht in de Kerk” komen, in groot formaat kunnen laten zien.